NOVI UDAR MILOVOG REŽIMA: Policija zabranila sutrašnju litiju u Bijelom Polju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 22:40

NOVI UDAR MILOVOG REŽIMA: Policija zabranila sutrašnju litiju u Bijelom Polju! (FOTO)

U policijskom obrazloženju objavljenom na Fejsbuku navodi se da "javno okupljanje nije blagovremeno prijavljeno Centru bezbednosti Bijelo Polje", preneli su mediji.

Uprava crnogorske policije zabranila je održavanje litije u znak protesta zbog usvajanja novog Zakona o slobodi veroispovesti, koja je bila planirane za sutra u Bijelom Polju.

- Ne dozvoljava se održavanje javnog okupljanja Molitvenog hoda- litije, koja je zakazana od Petrove crkve, ulicom "III sandžačke", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ul."Slobode" i Ul. "Nedeljka Merdovića do crkve Svetog Nikole u Nikoljcu, povodom Zakona o slobodi vjeroispovijesti, shodno čl.14 st. 4 Zakona o javnim okupljanjima" - saopšteno je iz policije.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija ponovo trenira strogoću u Bijelom Polju: Zabranili litije!

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2020, 01:18

Centar bezbednosti Bijelo Polje nije dozvolio održavanje litije u ovom gradu, predviđene za nedelju u 19 sati Centar bezbednosti Bijelo Polje nije dozvolio održavanje litije u ovom gradu, predviđene za nedelju u 19 sati! Razlog, ''javno okupljanje nije blagovremeno prijavljeno'',...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.