NOVI TERORISTIČKI NAPAD: Bombaš samoubica neprimetno ušao u masu i napravio POKOLJ! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI TERORISTIČKI NAPAD: Bombaš samoubica neprimetno ušao u masu i napravio POKOLJ! (FOTO)

U samoubilačkom napadu na kontrolni punkt u severnom Bagadu jutros je ubijeno najmanje 12 ljudi, javili su irački zvaničnici. 

Foto: Tanjug/AP

Prema navodima jednog policijskog zvaničnika bombaš samoubica koji je išao peške jutros je aktivirao eksploziv na jednom od ulaza u šiitski kvart Kadimija, a ubijeno je deset civila i dva policajca, dok je još najmanje 20 ljudi povređeno.

Lekarski izvori potvrdili su broj nastradalih.

Foto: Tanjug/AP >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Nijedna grupa za sada nije preuzela odgovornost za napad, koji liči na napade ekstremističke grupe Islamska država. Njihova najčešća meta su bezbednosne snage i javna mesta. Islamska država kontroliše delove teritorije u severnom i zapadnom Iraku.

(Telegraf.rs/Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.