NOVA TUŽBA ZA RODITELJE DEČAKA-UBICE! Jedna od žrtava masakra u Ribnikaru, ranjena profesorka istorije, nema dilemu oko toga ko je kriv

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 22:49

NOVA TUŽBA ZA RODITELJE DEČAKA-UBICE! Jedna od žrtava masakra u "Ribnikaru", ranjena profesorka istorije, nema dilemu oko toga ko je kriv

Još jedna u nizu optužbi za oca, koji je dete vodio u straljanu i obučavao ga da puca, i majku, koja je za to znala.

Tatjana Stevanović, koja je teško povređena u masakru koji je počinio učenik u OŠ "Vladislav Ribnikar", pokrenula postupak pred parničnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu protiv njegovih oca i majke.

Nastavnica istorija Tatjana Stevanović koja je 3. maja 2023. u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" teško ranjena, podnela je tužbu za naknadu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nematerijalne štete parničnom odeljenju Višeg sudu u Beogradu protiv oca i majke dečaka-ubice koji je počinio zločin.

Nastavnica kojoj su se lekari posle masakra borili za život, roditelje ubice koji je u vreme zločina imao 13 godina, tuži za pretrpljeni fizički bol i strah, umanjenje životne aktivnosti, kao i naruženost, kao posledicu rana koje je kobnog dana zadobila.

Tužba je podneta protiv roditelja dečaka-ubice jer oni ne odgovaraju za zločin koji je počinio, ali odgovaraju za štetu koju uzrokuje maloletno dete usled lošeg vaspitanja, rđavog primera ili porodičnih navika koje su mu roditelji dali. U prilog navodima tužbe koju je nastavnica podnela protiv roditelja, navodi se da je maloletnika otac vodio u straljanu i obučavao ga da puca, a da je majka to znala - otkriva izvor upućen u tužbu.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Jelena Spasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TREĆA TUŽBA PROTIV KECMANOVIĆA Ranjena nastavnica istorije tuži roditelje dečaka ubice: Evo za šta ih krivi

Izvor: Blic, 31.Jan.2024

Nastavnica koja je teško ranjena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, podnela je Višem sudu u Beogradu tužbu protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja dečaka koji je počinio taj zločin, rečeno je danas Tanjugu u tom sudu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.