NOĆ KNJIGE U ZEMUNU: Čitanje, upoznavanje sa novim naslovima, susreti sa autorima biće na 62 lokacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 13:27

NOĆ KNJIGE U ZEMUNU: Čitanje, upoznavanje sa novim naslovima, susreti sa autorima biće na 62 lokacije

Manifestacija koja će trajati od 18. do 20. juna i u Zemunu

Poznate beogradske izdavačke kuće i knjižarski lanci organizuju ''Noć knjige'', 24. po redu, manifestaciju koja će trajati od 18. do 20. juna i u Zemunu.

Čitanje, upoznavanje sa novim naslovima, susreti sa autorima biće na 62 lokacije u knjižarama i klubovima čitalaca u 31 gradu u Srbiji i regionu (Banja Luka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica i Nikšić).

Izdanja će moći da se kupe u knjižarama i poručuju elektronski, uz značajne popuste od 20 do 40 odsto, dok će dostava biti besplatna za teritoriju Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Eurobank po 19. put podržava manifestaciju „Noć knjige“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Jun.2021

BEOGRAD – Regionalna manifestacija „Noć knjige“, koju tradicionalno organizuju izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“, i ovaj put će se održati pod pokroviteljstvom Eurobank, od 18. do 20. juna...Ulaganje u kulturu i obrazovanje spada u primarne oblasti društveno-odgovornog...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.