Eurobank po 19. put podržava manifestaciju „Noć knjige“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Jun.2021, 17:52

Eurobank po 19. put podržava manifestaciju „Noć knjige“

BEOGRAD – Regionalna manifestacija „Noć knjige“, koju tradicionalno organizuju izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“, i ovaj put će se održati pod pokroviteljstvom Eurobank, od 18. do 20. juna.

Ulaganje u kulturu i obrazovanje spada u primarne oblasti društveno-odgovornog poslovanja Eurobank, koja 19. put zaredom podržava ovaj regionalni događaj, želeći da unapredi kulturu čitanja i doprinese njenoj popularizaciji.

Ovogodišnja manifestacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << pod nazivom „Priča koja traje“ realizovaće se u više od 30 gradova u Srbiji i regionu, na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca. Najposećeniji čitalački događaj, odmah nakon Beogradskog sajma knjiga, ljubiteljima pisane reči obezbedio je više od 50.000 naslova. Kupci Laguninih izdanja imaće priliku da svoje omiljene knjige kupe po sniženim cenama od 25 odsto do 40 odsto. Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman tokom trajanja manifestacije, obračunavaće se popust od 20 odsto.

Saradnja Eurobanke i izdavačke kuće ‘Laguna’ nastala je i razvijala se na temelju istih vrednosti koje obe kompanije neguju u svom poslovanju. Podrška kulturi i obrazovanju jedan je od najvažnijih stubova društvene odgovornosti Eurobanke i razlog zbog kojeg je tradicionalni generalni sponzor ‘Noći knjige’ i ove godine“, ističu u Eurobanci.

Tokom tri dana trajanja manfiestacije „Noć knjige“, na sve onlajn kupovine biće primenjivani navedeni popusti, dok će za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije isporuka biti besplatna.

—————–

Eurobank a.d. posluje u Srbiji od 2003. godine i danas je među vodećim stranim investitorima i finansijskim organizacijama u zemlji sa ukupnom aktivom od 1,69 milijardi evra i kreditnim portfolijom od preko 1,22 milijardi evra (na dan 31.12.2020.). Nakon više od 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, Eurobank i njene pridružene kompanije nude širok asortiman standardnih i inovativnih bankarskih proizvoda i usluga. Poslovna mreža Eurobanke sastoji se od 80 ekpozitura i 5 centara za rad sa privredom na glavnim poslovnim, kulturnim i istorijskim lokacijama. Više informacija o Eurobank možete naći na adresi www.eurobank.rs.

Eurobank Grupa je dinamična bankarska organizacija aktivna u šest zemalja sa ukupnom aktivom od 67.7 milijardi evra i 11,394 zaposlenih. Osnovana 1990. godine, Grupa nastavlja svoj dinamičan rast stabilnim i odlučnim koracima sa fokusom na različite potrebe klijenata. Sa ukupnom mrežom od 625 ekspozitura u Grčkoj i inostranstvu, Grupa nudi bogat asortiman bankarskih i finansijskih proizvoda i usluga za stanovništvo i poslovne klijente.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.