Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 00:03

"NIKAD NEĆEMO SAZNATI ISTINU" Pristalice Vagnera se ne mire sa Prigožinovom smrću

"Nikada nećemo saznati istinu. Nikada neću poverovati u njegovu smrt. Nije mrtav, živeće", poručuju pristalice Vagnera

Ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj saopštila je spisak svih 10 putnika koji su bili u avionu koji se srušio kod Tvera, a čiji su posmrtni ostaci i pronađeni. U avionu je, navode, bio i šef Vagnerovog PMC-a Jevgenij Prigožin.

Međutim, u chat grupama gde rođaci i prijatelji traže imena stradalih pripadnika "Vagnera", vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << panika. Mnogi se pitaju šta će biti sa "Vagnerom" ako Jevgenija Prigožina stvarno više nema.

- Nikada nećemo saznati istinu. O mrtvima sve najlepše. Ne mojte likovati nad smrću - piše Veronika.

- I ja mislim da su namerno pokrenuli famu da bi ga se otarasili - kaže Oksana.

- Čak i u slučaju njegove smrti razradili su potpuni plan akcije, koji će odmah početi da deluje! Novac koji još treba da se isplati momcima i nije neki u poređenju sa tim kakve se pare vrte! To je s*****. Zbog ovog novca da se preokrene ovakva situacija - ogorčena je Natali, prenosi ruski portal MSK1.

- Sada će se vaditi na to da je rukovodstvo navodno mrtvo i niko nikome ništa ne duguje. Lakše je reći da su i sami pristali. Da, ne možemo ništa - smatra Azhar.

Ljudi u Africi su ga lično videli juče. Kažu da je bio na listi putnika. Ali Prigožin je to već uradio, prijavio se u jednom avionu, a leteo na drugom", Tatjana se ne miri. "Nikada neću poverovati u Prigožinovu smrt, sve je bilo unapred isplanirano“.

- Ne verujem! Teroristički napad je moguć, ali pošto je prošao toliko toga, ne verujem da bi Jevgenij Viktorovič jednostavno odustao. Nije mrtav i živeće! - piše Ketrin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.