NIJE ZNALA DA JE TRUDNA Porodila se na festivalu tehno muzike

Izvor: Blic, 07.Avg.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ZNALA DA JE TRUDNA Porodila se na festivalu tehno muzike

Jedna devojka je rodila devojčicu na festivalu tehno muzike u Nemačkoj, na koji je došla ne znajući da je u drugom stanju. Devojka stara 20 godina porodila se u festivalskom kampu u subotu, 5. avgusta.

Organizatori festivala u bivšoj američkoj vazduhoplovnoj bazi saopštili su da će devojčica dobiti doživotnu ulaznicu za ovaj muzički događaj kada napuni 16 godina.

Mama i beba su prebačene u obližnju bolnicu i osećaju se dobro.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena se porodila na festivalu tehno muzike

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2017

Žena je rodila devojčicu na festivalu tehno muzike u Nemačkoj, na koji je došla ne znajući da je u drugom stanju, preneli su lokalni mediji...Žena stara 20 godina porodila se u festivalskom kampu u subotu, 5. avgusta...Organizatori festivala u bivšoj američkoj vazduhoplovnoj bazi saopštili su...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.