NIJE MI BITNO GDE ĆU RAZGOVARATI, UVEK SAM SPREMAN NA TO Vučić prokomentarisao političku situaciju u BiH

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2021, 12:41

"NIJE MI BITNO GDE ĆU RAZGOVARATI, UVEK SAM SPREMAN NA TO" Vučić prokomentarisao političku situaciju u BiH

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara da komentariše izjavu lidera SDA Bakira Izetbegovića, koji je prvo rekao da će doći u Beograd i da mu zbog toga neće pasti kruna s glave.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, kada je interes Srba u pitanju, posebno o odnosima Bošnjaka i Srba, spreman na razgovor bez obzira na to gde će i kada ti razgovori biti.

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara da komentariše izjavu lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SDA Bakira Izetbegovića, koji je prvo rekao da će doći u Beograd i da mu zbog toga neće pasti kruna s glave, a potom se predomislio i izjavio da je spreman da razgovara sa predsednikom Srbije, ali da najverovatnije neće doći u Beograd.

- Što se tiče situacije u BiH više puta sam izražavao zabrinutost. Interes Srbije je da imamo mir i stabilnost, da ovakvim vozovima povežemo Beograd, Banjaluku i Sarajevo - kazao je Vučić.

- Ja sam uvek spreman na razgovore, i meni nije bitno gde ću razgovarati. Za mene je kancelarija, grad, mesto gde se razgovori o našim ljudima vode, spreman sam da ga vodim na svakom mestu. To što neki kažu da im kruna neće pasti s glave, nakon nekoliko dana kampanje, kruna padne s glave, to nemojte mene da pitate. Što se nas tiče mi ćemo u razgovorima da učestvojem gde god požele - rekao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.