NEZGODNO Bela kuća uništila pozivnice Olandu na kojima je bivša prva dama

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZGODNO Bela kuća uništila pozivnice Olandu na kojima je bivša prva dama

Bela kuća je diskretno uništila na stotine pozivnica na državni banket koji priređuje u čast francuskog predsednika Fransoa Olanda, zato što je na njima bilo odštampano ime njegove bivše partnerke Valeri Trijerveler. Fransoa Oland i Valeri Trijerveler u društvu Baraka i Mišel Obame

Pomoćnici američkog predsednika Baraka Obame imali su poteškoća zbog haotičnog privatnog života francuskog lidera posle otkrivanja njegove tajne veze sa glumicom Žili Gaje i raskida >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa dugogodišnjom partnerkom.

Pročitajte još Blumberg: Šta žene vide u Fransoa Olandu?

Nakon uništavanja 300 pozivnica, bili su u dilemi da li na novim pozivnicama treba da stoji ime Olandove nove devojke, navodi “Njujork tajms”.

Na kraju je odlučeno da će Oland sam doputovati u Vašington, čime su rešeni i problemi službenika američkog protokola.

Olandova ljubavnica Žili Gaje

Prva dama SAD Mišel Obama neće morati da pije čaj sa gošćom iz Francuske, niti da je vodi u lokalne obilaske, kako nalaže protokol.

Umesto toga, predsednici će posetiti Montičelo (Virdžinija), imanje Tomasa Džefersona koji je, pre nego što je izabran za predsednika, bio jedan od prvih američkih ambasadora u Parizu.

Pročitajte još Porno sajt nudi posao bivšoj prvoj dami Francuske i već ima zaduženje za nju

Predsednici dve zemlje održaće sutra konferenciju za novinare, koji će Olandu, kako se očekuje, između ostalog, postavljati neprijatna pitanja o njegovoj ljubavnoj vezi.

Na konferenciji za štampu održanoj u Londonu, zajedno sa britanskim premijerom Dejvidom Kameronom, Oland je odbio da odgovori britanskom novinaru, koji ga je pitao “da li je njegov privatni život pretvorio Francusku u međunarodni vic”.

Nije prvi gaf Bele kuće Oland i Trijerveler iz vremena bračne idile

Pročitajte još Bivša prva dama Francuske o Olandovoj ljubavnoj aferi: Osećala sam se kao da padam sa nebodera

Ovo nije prvi put da je Bela kuća zatečena zbog privatnog života jednog francuskog lidera.

Samo nekoliko nedelja pre planirane posete Vašingtonu, Nikola Sarkozi je 2007. iznenada saopštio da se razvodi od svoje druge supruge Sesilije Atija.

Među gostima na državnom banketu u utorak biće i generalni direktor Međunarodnog fonda, Francuskinja Kristin Lagard i glumac Bredli Kuper, koji tečno govori francuski.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.