NEZAPAMĆENI ZLOČIN! NASTAVNIK TEKVONDA UBIO UČENIKA (7) I NJEGOVE RODITELJE: Primljen je u bolnicu sa ubodnim ranama za koje niko ne zna kako ih je zadobio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 20:49

NEZAPAMĆENI ZLOČIN! NASTAVNIK TEKVONDA UBIO UČENIKA (7) I NJEGOVE RODITELJE: Primljen je u bolnicu sa ubodnim ranama za koje niko ne zna kako ih je zadobio (VIDEO)

Instruktor tekvonda ubio je svog sedmogodišnjeg učenika i njegove roditelje.

Kvang Kjung Jo, vlasnik škole tekvonda u Australiji, koji je svojim učenicima bio poznat i kao Majstor Lav, biće, po svemu sudeći, optužen za trostruko ubistvo.

Jeziv zločin otkriven je nakon što je Jo, u ponedeljak uveče, otišao u bolnicu sa ubodnim i reznim ranama na grudima, rukama i po stomaku. Policiji je ispričao da je bio napadnut na parkingu supermarketa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Policija navodi da je instruktor prvo u svojoj školi ubio svog učenika i njegovu majku, da bi zatim otišao do njihove kuće gde je ubio ženinog supruga i dečakovog oca.

Nakon što je policija, u utorak, pronašla tela, uhapsili su Joa dok je bio u bolnici.

Policija i dalje istražuje zločin i traga za motivom. Zna se da su i ubica i njegove žrtve rođeni u Južnoj Koreji.

Majka i sin su zadavljeni, dok je otac izboden nožem, navodi policija. Još uvek nije otkriveno kako je učitelj zadobio svoje rane.

Ju se do kuće gde je izboo muškarca dovezao kolima koja su pripadala ubijenoj ženi, da bi se njima odvezao i do bolnice. Tamo je podvrgnut operacionom zahvatu, a nakon toga je i uhapšen.

Maksimalna kazna koja nekom preti za ubistvo u Novom Južnom Velsu u Australiji je doživotna kazna sa mogućnošću uslovnog otpusta nakon dvadeset godina za ubistvo odrasle osobe i dvadeset i pet godina za ubistvo deteta.

Izvor: Srbija Danas/New York Post/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.