NEZAPAMCENA TUCA U BEOGRADSKOM TRAMVAJU Kada je uletela i zena sa BEBOM nastao je pravi haos

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMCENA TUCA U BEOGRADSKOM TRAMVAJU Kada je uletela i zena sa BEBOM nastao je pravi haos

Snimak koji je objavljen na Jutjubu ne prikazuje početak svađe, ali se čuje kako muškarac, koji je jedan od aktera svađe, govori nekom drugom mladiću da ženu, koja je drugi akter, skloni od njega. Međutim, tada kreće haos

U javnom prevozu u Beogradu, bukvalno svašta može da se vidi. Od nesvakidašnji odevnih kombinacija, frizura, pijanih ljudi. Ali, ipak ono što nije toliko često su tuče.

Naime, u jednom tramvaju je došlo do obračuna između muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i žene. Snimak koji je objavljen na Jutjubu ne prikazuje početak svađe, ali se čuje kako muškarac, koji je jedan od aktera, govori nekom drugom mladiću da ženu, koja je drugi akter, skloni od njega.

Međtuim, u tom momentu mladić od koga je muškarac zatražio pomoć se zaleće i kreće da ga udara, a tada nastaje pravi haos.

Kreće tuča u kojoj učestvuje nekoliko od osoba, od kojih jedna žena u rukama drži malo dete, koje sigurno nema ni godinu dana.

Ipak, čitav ovaj haos je prestao kada je tramvaj stao na stanici, i kada je muškarac, akter svađe, izašao napolje, a beba, na sreću je ostala nepovređena.

Pogledajte tuču u tramvaju:

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.