NEVREME TUTNjI SRBIJOM: Jak vetar u Bajinoj Bašti čupao drveće, uništio fasade; Novi Pazar: Vetar čupa limove (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2018, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME TUTNjI SRBIJOM: Jak vetar u Bajinoj Bašti čupao drveće, uništio fasade; Novi Pazar: Vetar čupa limove (FOTO+VIDEO)

Bajinu Baštu danas je pogodilo nevreme, a jak vetar je čupao drveće, odnosio limove i crep sa zgrada i kuća, uništavao fasade objekata. Vetar je u Novom Pazaru čupao limove sa kuća, a najkritičnije je bilo kod gradskog stadiona.Prema najavama, loše vreme će se i sutra zadržati u našoj zemlji, a od ponedeljka sledi poboljšanje.BAJINA BAŠTA: JAK VETAR ČUPAO DRVEĆE, UNIŠTAVAO FASADEBajinu Baštu danas je pogodilo nevreme, a jak vetar je čupao drveće, odnosio limove >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i crep sa zgrada i kuća, uništavao fasade objekata.Zbog vetra se na Osnovnoj školi "Rajak Pavićević" odvalio deo fasade sa jednog zida, prenosi portal "Drina info", koji je objavio fotografije stanovnika Bajine Bašte na društvenim mrežama. Hrvatska:Nevreme, kiša, vetar preko 100 kilometara na sat NEVREME U BiH: Srušila se skela na zgradi Predsedništva, otkinuta državna zastava na Humu Pitanje je vremena kada ce se krov potpuno odvojiti od zgrade #bajinabasta #Bajinabasta pic.twitter.com/ypBwomYfxI— Aleksandar Lauda (@AleksandarLauda) March 31, 2018RHMZ je saopštio da se u Srbiji u večernjim satima očekuje jače naoblačenje i zahlađenje s kišom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.