Bajinu Baštu pogodilo jako nevreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajinu Baštu pogodilo jako nevreme

Bajinu Baštu danas je pogodilo nevreme, a jak vetar je čupao drveće, odnosio limove i crep sa zgrada i kuća, uništavao fasade objekata.

Zbog vetra se na Osnovnoj školi "Rajak Pavićević" odvalio deo fasade sa jednog zida, prenosi portal "Drina info", koji je objavio fotografije stanovnika Bajine Bašte na društvenim mrežama.

RHMZ je saopštio da se u Srbiji u večernjim satima očekuje jače naoblačenje i zahlađenje s kišom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNAŽNO NEVREME POGODILO BAJINU BAŠTU: Jak vetar čupao drveće, uništio fasade (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2018

Bajinu Baštu danas je pogodilo nevreme, a jak vetar je čupao drveće, odnosio limove i crep sa zgrada i kuća, uništavao fasade objekata. Bajinu Baštu danas je pogodilo nevreme, a jak vetar je čupao drveće, odnosio limove i crep sa zgrada i kuća, uništavao fasade objekata.Zbog...

Nastavak na Večernje novosti...

Jako nevreme u Bajinoj Bašti (FOTO) (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2018

Jako nevreme pogodilo je danas Bajinu Baštu, a vetar je čupao drveće, odnosio limove i crep sa zgrada i kuća, uništavao fasade objekata...Kako prenosi lokani portal Drina.info, nevreme je gradu i građanima nanelo veliku materijalnu štetu...Usled nevremena pala je i fasada sa zida Osnovne škole...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.