NESTALA IVANA VEMIĆ (15): Vraćala se iz diskoteke, a od tada joj se gubi svaki trag!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTALA IVANA VEMIĆ (15): Vraćala se iz diskoteke, a od tada joj se gubi svaki trag!

U noći između subote i nedelje u Sivcu je nestala petnaestogodišnja devojčica Ivana Vemić.

Od tog trenutka nema nikakvih informacija o tome gde bi ona mogla da se nalazi. Porodica apeluje na sve one koji bi mogli da imaju bilo kakvu informaciju o Ivani da se jave u najbližu policijsku stanicu.

Istraga o nestanku Ivane Vemić je u toku. Za sada se ne zna šta se dogodilo u noći između subote i nedelje u Sivcu kada je nestala po povratku kući iz lokalne diskoteke. Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tada joj se gubi svaki trag.

Porodica je uputila apel svima, ukoliko imaju pravu informaciju da jave odmah prvoj policijskoj stanici.

Devojčica je na sebi imala teksas svetli šorts, krem-sivu majicu, šarene starke. Sumnja se da je nestala sa tridesetogodišnjim čovekom, sa više krivičnih dela i nasilja nad ženom, koji je vršio pritisak na nju, odgovarao je od škole i porodice. Porodica je u velikom strahu za njenu sigurnost.

Foto: Facebook/Ivana Vemic

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Ivana je u subotu tokom dana bila sa rođakom u gradu, nakon čega je došla kući.

- Rođaka je javila njenom ocu da je Ivana stigla kući, čak ju je i videla kad je ušla u kuću. Međutim, nakon kratkog vremena, otac je shvatio da ona više nije u kući i da je nestala - priča sagovornik "Blica". Navodno, Ivana je bila je u vezi sa problematičnim momkom, pa se proverava da li on eventualno ima veze sa njenim odlaskom od kuće.

Ako imate bilo kakvu informaciju javite i porodici na ove brojeve: 061/1850061 Dragan, Ivanin otac i 061/2591715 Snežana, Ivanina majka

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTALA IVANA VEMIC (15) Vracala se iz diskoteke a od tada joj se gubi svaki trag

Izvor: medio.rs, 04.Jul.2016

Devojčica je na sebi imala teksas svetli šorts, krem-sivu majicu i šarene starke

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.