NESTALA DVA TINEJDŽERA IZ SREMSKE MITROVICE Prestravljene porodice mole za pomoć: Sine, vrati se kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 13:43

NESTALA DVA TINEJDŽERA IZ SREMSKE MITROVICE Prestravljene porodice mole za pomoć: "Sine, vrati se kući"

Dečaka nema već četiri dana

Aleksandar J. (16) i Nikola M. (14) iz Sremske Mitrovice nestali su pre nekoliko dana, a njihov nestanak prijavljen je policiji u ponedeljak 5. februara. Apel za bilo kakvu informaciju o njima kruži društvenim mrežama.

- Policiji je prijavljen nestanak dvojice tinejdžera 5. februara i intenzivno se radi na njihovom pronalasku - navedeno je iz PU Sremska Mitrovica.

Kako je rekla Milena Mijatović, majka nestalog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikole, svog sina je poslednji put videla u subotu oko 21 sat.

- Ujutro kad sam se probudila njega nije bilo. Kako se uopšte nije pojavljivao, krenuli smo u potragu za njim, tražili smo ga po celoj Mitrovici i Laćarku, ali uzalud. Čuli smo da i porodica njegovog druga Aleksandra traga za njim i povezali da su možda negde zajedno pobegli. Ovim putem molim svog sina da se vrati kući gde god da je i šta god da je uradio. Sine, vrati se kući, moli te tvoja majka - kroz plač poručuje Milena Mijatović, majka nestalog Nikole.

Nikola je na sebi imao sivu duksericu, tamoplavu trenerku, crnu jaknu i šarene patike. Dečak je sa sobom poneo mobilni telefon sa majčinom karticom, ali je od nedelje telefon ugašen.

Kako navode članovi porodice na društvenim mrežama, Aleksandar i Nikola su nestali u nedelju oko pola pet i od tada im se gubi svaki trag.

Mole se svi koji su ih videli da slučaj prijave najbližoj policijskoj stanici ili da pozovu na broj telefona 061/1939550.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Informer: Prenela T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.