PORAZBIJALI PRODAVNICE I PEKARE, PA ODLUČILI DA POBEGNU: Detalji o nestanku dvojice tinejdžera

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 14:13

PORAZBIJALI PRODAVNICE I PEKARE, PA ODLUČILI DA POBEGNU: Detalji o nestanku dvojice tinejdžera

Druže se od malena.

Aleksandar J. (16) i Nikola M. (14) iz Sremske Mitrovice nestali su pre nekoliko dana, a njihov nestanak prijavljen je policiji u ponedeljak 5. februara. Dok se društvenim mrežama širi apel za njihov pronalazak, staratelji jednog od mladića sumnjaju zbog čega su se uopšte odlučili na taj korak.

- Mi smo tog dana kada su nestali saznali od njihovih drugara da su napravili nešto što nisu smeli. Porazbijali su neke prodavnice, pekare, napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << haos. Mislimo da je to razlog što su se odlučili da pobegnu, ali nisu trebali. Rešićemo sve, platićemo štetu ako treba, što se našeg deteta tiče. Mi smo njemu staratelji i brinemo za njega, ujak i ja - rekla je za "Blic" zabrinuta ujna.

Kako dodaje, dvojica dečaka se druže od malena, ali nisu obojica problematični. Ipak, društvo povuče.

- Njega je majka ostavila i od tada živi kod nas. Sada se ona kao nešto brine, a inače je nema nikada da pita za dete. Zna se ko zaista brine, mi koji smo mu staratelji. Poslednje što smo čuli jeste da je viđen u Beogradu, da su se vozili taksijem u neki blok. Šta će oni tamo i koga tamo poznaju, nemamo pojma - navodi ona.

Apeluje na Aleksandra i Nikolu da se vrate kućama i da će se sve rešiti.

- Stalno smo na vezi sa policijom, sa svima. Brinemo i nadamo se da su dobro. Važno je da se vrate kući, šta god da su uradili - zaključuje.

Od nedelje u bekstvu

Podsetimo, policiji je prijavljen nestanak dvojice tinejdžera 5. februara i intenzivno se radi na njihovom pronalasku, navedeno je za "Blic" iz PU Sremska Mitrovica.

Kako navode članovi porodice na društvenim mrežama, Aleksandar i Nikola su nestali u nedelju oko pola pet i od tada im se gubi svaki trag.

Oni apeluju na svakoga ko je mogao videti mladiće da im javi na broj telefona 061/1939550

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.