NEPOZVANI GOSTI NAPRAVILI HAOS U BETON HALI: Hitrom intervencijom nadležnih službi svi su brzo evakuisani (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 15:08

NEPOZVANI GOSTI NAPRAVILI HAOS U BETON HALI: Hitrom intervencijom nadležnih službi svi su brzo evakuisani (VIDEO)

Danas su u Beton halu došetale dve divlje svinje.

Beton hala je danas kultno mesto u Beogradu koje je sagrađeno još tridesetih godina minulog veka.

Ovo mesto koje se nalazi na desnoj obali Save nekada je služilo kao Carinski magacinski prostor, a danas je mesto na kome se nalaze prelepi lokali koji već godinama čine epicentar okupljnanja ljudi željnih dobre hrane, pića ili zabave.

Čini se da se dobar glas zaista daleko čuje. Ovome svedoči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama i odmah postao viralan.

Na ovom snimku i fotografijama možemo videti dve divlje svinje koje su odlučile da posete ovo kultno mesto. Pitanje je da li su uspele u svojoj nameri da uživaju u ovem raju za hedoniste, jer na snimku možemo videti policiju kao i radnike "Veterine Beograd" kako rade sve da ovim neuobičajenim gostima boravak u Beton hali bude kratak.

Dvilje svinje su uspavane i evakuisane na neku prigodniju lokaciju.

Snimak je zabeležio naš poznati fotograf Ognjen Topalović.

Pogledajte kako se sve završilo:

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.