NAMEŠTA MI KONKURENCIJA Pedofil sa Buvljaka koji je zlostavljao troje mladih, pred tužiocem se branio BIZARNOM pričom

Izvor: Press, 03.Sep.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NAMEŠTA MI KONKURENCIJA" Pedofil sa "Buvljaka" koji je zlostavljao troje mladih, pred tužiocem se branio BIZARNOM pričom

Miladin L. (68), koji je uhapšen zbog sumnje da je maloletnog dečaka M. K. (14) hvatao za polni organ na pijaci Otvoreni tržni centar u Novom Beogradu, na saslušanju je tvrdio da nije učinio delo koje mu se stavlja na teret, saznaje "Blic".
Foto:blic
Kako saznajemo, Miladin L, protiv koga se već vodi postupak zbog izvršenja dva ista krivična dela, tvrdi da mu sve "namešta konkurencija sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tezge jer ima bolju robu od njihove".
Podnet je predlog da mu se odredi pritvor, jer tužilaštvo smatra da postoje okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Podsetimo, Miladin L. , prodavac odeće na "Buvljaku" uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.
Kako saznajemo, njemu je određeno zadržavanje po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, jer postoji sumnja da je u Otvorenom tržnom centru Novi Beograd pored svoje tezge u improvizovanoj kabini za probanje stvari više puta uhvatio za polni organ i poljubio u usta maloletnog M. K.


- Posto sumnjamo da je bilo još ovakvih slučajeva koji nisu prijavljeni ,ukoliko je neko imao slicno iskustvo potrebno je da to prijavi policijskoj stanici Novi Beograd - kažu za "Blic" u Trećem OJT.
Kako "Blic" nezvanično saznaje, protiv Miladina L. već se vodi postupak zbog izvršenja dva ista krivična dela.
- On se sumnjiči da je 20. juna prošle godine polno uznemiravao maloletnog dečaka M. P, a 16. avgusta iste godine devojku U. M. (24). On je tada nakon privođenja zadržan, ali je sud odbio predlog Tužilaštva za određivanje pritvora, a kasnije je odbijena i žalba Tužilaštva na takvu odluku - kaže izvor "Blica".
Prema rečima našeg izvora, veštačenjem je tada utvrđena psihoorganska razgradnja ličnosti osumnjičenog sa tendencijom progresije u budućnosti, trajno stanje koje se ne leči, ali je on uračunljiv i nije duševno bolestan.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijačar negira polno uznemiravanje: Namešta mi konkurencija

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019

M.L. (68) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je polno uznemiravao maloletnika M.K. dok je probao stvari pored njegove tezge M.L. (68) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je polno uznemiravao maloletnika...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.