Pijačar negira polno uznemiravanje: Namešta mi konkurencija

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijačar negira polno uznemiravanje: Namešta mi konkurencija

M.L. (68) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je polno uznemiravao maloletnika M.K. dok je probao stvari pored njegove tezge M.L. (68) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je polno uznemiravao maloletnika M.K. dok je probao stvari pored njegove tezge u Otvorenom tržnom centru na Novom Beogradu.Osumnjičeni je u svojoj odbrani tvrdio da mu sve to namešta konkurencija s druge tezge, pošto drži >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bolju robu nego što je njihova.M.K. se u ovom slučaju tereti za krivično delo polno uznemiranje, a zbog dva ista krivična počinjena prošle godine, protiv njega se već vodi postupak.Pročitajte još: Priveden osumnjičeni za polno uznemiravanjeNakon saslušanja tužilaštvo je podnelo predlog sudu da mu se odredi pritvor, jer tuzilastvo smatra da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekao je za Tanjugportparol tužilaštva Ivan Marković.O predlogu za pritvor do kraja dana treba da odluči sud, koji je u prethodna dva slučaja odbio predlog tužilaštva da mu odredi pritvor, pa je M.L. bio pušten na slobodu.U ovom slučaju M.L. se sumnjiči da je u improvizovanoj kabini za probanje stvari više puta uhvatio za polni organ i poljubio u usta maloletnog M.K.Protiv njega se vodi krivični postupak zbog sumnje da je 20. juna 2018. izvršio ovo delo na štetu maloletnog M.P, a 16. avgusta 2018. na štetu 24-godišnje U.M.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Određen pritvor pedofilu sa "Buvljaka" koji je zlostavljao troje mladih

Izvor: Blic, 04.Sep.2019, 10:43

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor M. L. (68), osumnjičenom da je polno uznemiravao maloletnika M. K. dok je probao stvari pored njegove tezge u Otvorenom tržnom centru na Novom Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.