NALED: Na Dan planete Zemlje u Kragujevcu zvonilo za reciklažu stakla

Izvor: Danas, 22.Apr.2021, 16:49

NALED: Na Dan planete Zemlje u Kragujevcu zvonilo za reciklažu stakla

Dan planete Zemlje u Kragujevcu obeležen je najavom da će u ovom šumadijskom gradu u naredne dve nedelje 120 kontejnera za odlaganje staklene ambalaže biti raspoređeno na ulicama, „na dohvat ruke“ građanima i ugostiteljima kako bi doprineli smanjenju količine stakla koje završava na deponijama i tako zagađuje životnu sredinu, saopšteno je iz NALED-a.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Na ulicama Kragujevca 120 kontejnera za staklenu ambalažu FOTO

Izvor: B92, 22.Apr.2021

Dan planete Zemlje u Кragujevcu obeležen je primopredajom 120 kontejnera za odlaganje staklene ambalaže, koji su u grad na Lepenici stigli u okviru regionalnog projekta "Upravljanje staklenom ambalažom na Zapadnom Balkanu"...Projekat sprovode Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.