Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 20:22

NAJZAD UHAPŠEN UBICA IZ ŠVAJCARSKE: Prve informacije otkrivaju da je postojala veza sa žrtvama (FOTO)

Motiv ubistva još uvek nije utvrđen.

Švajcarska policija saopštila je da je uhapsila Robina Sebastijena (36), muškarca koji je osumnjičen da je ubio dve, a ranio jednu osobu u Sionu.

U gradu Sionu u Švarcaskoj desila se pucnjava u kojoj su dve osobe ubijene, a jedna je ranjena. Kako javljaju agencije, švajcarska policija uhapsila je osobu koja je identifikovana kao Robin Sebastijen (36).

Suspect arrested after two people shot dead in Swiss town >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << of Sion https://t.co/PGz7qPO7X9 pic.twitter.com/AmoW7UNZSG

— CNA (@ChannelNewsAsia) December 11, 2023

Kako je navela policija, napadač je ispalio nekoliko hitaca u dva dela grada i ubio je ženu od 34 godine i muškarca od 41 godine koji su na tom području živeli. Motiv napada nije poznat, a prema prvim informacijama, počinilac je poznavao žrtve.

#Sion, caccia all'uomo finita: il killer è stato arrestato nel pomeriggio. https://t.co/AD4NbzfOWp

— Ticinonline (@Ticinonline) December 11, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.