NAJVECI SMEKER MEDjU VLADIKAMA Za ovim vladikom lude zene i proklinju sto je monah

Izvor: medio.rs, 15.Maj.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVECI SMEKER MEDjU VLADIKAMA Za ovim vladikom lude zene i proklinju sto je monah

Dok je juče prolazio pored Patrijaršije, jedna žena je prokomentarisala da je "šteta što je monah", što svedoči o ustaljenom mišljenju da je baš vladika Grigorije miljenik žena

Vladika zahumsko – hercegovački Grigorije svojim stajlingom, frizurom i godinama odstupa od standardnog “modela” izgleda vladika, te ne čudi što je baš on najprivlačniji ženama.

Dok većina episkopa SPC ima duge, neuredne brade i kose, vladika Grigorije je uredno ošišan >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i obrijan, a često je viđen u beloj košulji ili u sportskoj varijanti dok igra fudbal.

Foto: Telegraf

Dok je juče prolazio pored Patrijaršije, jedna žena je prokomentarisala da je “šteta što je monah”, što svedoči o ustaljenom mišljenju da je baš vladika Grigorije miljenik žena.

On inače upravlja eparhijom zahumsko-hercegovačkom, čije je sedište u Trebinju, a u javnosti je poznat kao veliki prijatelj Milorada Dodika i bivšeg košarkaša Dejana Bodiroge.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.