NAJVEĆA SRAMOTA! Ubica SRPSKE DECE Naser Orić se u SRED SRBIJE BAHATI i LUMPUJE sa POZNATIM PEVAČEM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA SRAMOTA! Ubica SRPSKE DECE Naser Orić se u SRED SRBIJE BAHATI i LUMPUJE sa POZNATIM PEVAČEM (FOTO)

Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, koji je u novembru 2018. godine oslobođen u Sarajevu, u ponovljenom postupku za zločine nad ratnim zarobljenicima na području Srebrenice i Bratunca, postavio je na svoju Fejsbuk stranice fotografije kasno u nedelju veče da je u Srbiji.

On je postavio dve fotografije, jednu kako planinari na vrhu Pašine ravni, iznad Valjeva, a drugu iz kafane u Užicu, gde uživa sa pevačem Avdom Huseinovićem.

Huseinović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je inače blizak Oriću i na Fejsbuku i ga često brani na društvenim mrežama i oštro napada srpske medije kada pišu da je Orić krvnik, mada mu se na teret stavlja mučenje i ubistvo 2.000 Srba u Srebrenici i Bratuncu.

Nakon što je postavio fotografije da slobodno šeta po Srbiji, Orićevi Fb prijatelji su to prokomentarisali "Selam za gaziju Nasera svaka čast gazi Srbijom", "U srce četništva... Aferim na hrabrosti komadnte!" i druge u kojem ga slave.

Nakon oslobađajuće presude u Sarajevu 2018. godine, zvaničnici u Beogradu izjavili su da poternica za Orićem ostaje na snazi.

Naime, Tužilaštvo u Beogradu raspisalo je međunarodne poternice za ratnim komandantima Srebrenice Naserom Orićem i Hakijom Meholjićem u februaru 2014. godine zbog sumnje da su počinili ratni zločin nad srpskim stanovništvom u Srebrenici 1992. godine u selu Zalazje u Donjim Potočarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Naser Orić i pored potjernice posjetio Srbiju

Izvor: SandzakPress.net, 18.Mar.2019

Naser Orić, bivši komandant Armije Republike Bosne i Hercegovine na području Srebrenice, boravio je prošle sedmice u Srbiji, što je privuklo veliku pažnju tamošnjih medija. Država Srbija protiv Orića ima još uvijek važeću potjernicu, a na osnovu koje je i priveden u Švicarskoj 2015. godine. Orić...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.