NAJNOVIJE VESTI O MITROPOLITU AMFILOHIJU: Evo zašto je vladika i dalje pod stalnim nadzorom lekara

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 20:36

NAJNOVIJE VESTI O MITROPOLITU AMFILOHIJU: Evo zašto je vladika i dalje pod stalnim nadzorom lekara

Za sutra su planirani novi kontrolni nalazi i snimci da bi se videlo imali promena u odnosu na prethodni period

Zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija i danas je u blagom poboljšanju u odnosu na jučerašnji dan, saopštili su iz Mitropolije crnogorsko-primorske, navodeći da kao i prethodnih dana njegovo opšte stanje je stabilno sa svim vitalnim parametrima - bez povišene telesne temperature, dobrom saturacijom, krvnim pritiskom i pravilnim radom srca.

Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oporavak teče po planu. Za sutra su planirani novi kontrolni nalazi i snimci kada će se videti u kojoj meri je došlo do promene u odnosu na prethodni period.

Mitropolit Amfilohije je i dalje pod stalnim lekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak još od 6. oktobra od kada se mitropolit nalazi na bolničkom lečenju od bolesti uzrokovane koronavirusom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.