NAJNOVIJE MERE NA SNAZI! Na udaru srpski grad: Sve se zatvara nakon 21 čas, ugostiteljski objekti radiće skraćeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 18:22

NAJNOVIJE MERE NA SNAZI! Na udaru srpski grad: Sve se zatvara nakon 21 čas, ugostiteljski objekti radiće skraćeno

Najnovije mere donete su za grad Valjevo

Zbog povećanog broja novih slučajeva zaraze korona virusom, Štab za vanredne situacije grada Valjeva doneo je naredbu o skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata do 21 čas.

Ovo je, kako je naglašeno, jedna od prvih mera kako bi se sprečilo okupljanje većeg broja ljudi u zatvorenom prostoru u Valjevu.

Usvojen je i zaključak da se pojača komunalna higijena ulica i javnih površina i objekata, te zajedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prostorija u stambenim zgradama. Štab za vanredne situacije grada Valjeva ponovio je apel da se dosledno primenjuju sve mere za suzbijanje virusa - nošenje maski, držanje distance, dezinfekcija prostora, izbegavanje okupljanja bilo koje vrste.

I u Kragujevcu teško stanje

Zabrinjavajuće je i u Kragujevcu, gde je prema poslednjem preseku registrovano još 54 slučaja korona virusa, što je duplo više u odnosu na juče kada je pozitivno bilo 25 osoba.

Pored ove "crne trojke" još jedan grad je zabeležio porast broja novoobolelih u odnosu na juče. Tako je u Šapcu danas registrovano još 39 slučajeva, što je za 13 više nego juče kada je bilo potvrđeno 26 pozitivnih nalaza.

Grad koji proteklih dana uopšte nije bio na ovoj listi je Požarevac, gde je prema poslednjem preseku registrovano 30 novoobolelih.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.