NADROGIRALA SE PA UDAVILA SVOJU BEBU: Ušla u kadu sa detetom i zaspala, mališan pronađen MODAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 19:46

NADROGIRALA SE PA UDAVILA SVOJU BEBU: Ušla u kadu sa detetom i zaspala, mališan pronađen MODAR

Žena optužena za ubistvo drugog stepena

Prema izveštajima, devetnaestogodišnja žena iz Gruzije koja se drogirala utopila je jedanaestomesečnog bebu dok se kupala sa njom.

Ansli Nikol Brantli, iz Alama, privedena je u petak i optužena za ubistvo drugog stepena i okrutnost nad detetom drugog stepena.

Smatra se da je dečak umro nakon što je detetova majka, koja je bila pod dejstvom alkohola, zaspala dok se kupala sa dečakom.

Kada se tinejdžerka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << probudila, otkrila je da se njen sin utopio. Izvršenje naloga za pretres kuće dovelo je do otkrivanja metamfetamina u stanu, izvestio je The Nevnan Times-Herald.

Prema izveštaju o hapšenju, istraga je počela 9. juna, kada su poslanici iz kancelarije šerifa okruga Koveta odgovorili na poziv o detetu koje ne reaguje u kući na ulici Lasete.

pic.twitter.com/iV6NK4qN1t

— pensador (@sakriosamime) August 3, 2021

Kada je prvi zamenik stigao, vatrogasna jedinica okruga Koveta već je bila na licu mesta i izvršila je CPR nad bebom. Jedan od vatrogasaca rekao je poslaniku da su usisali puno vode iz detetovih pluća i prevezli ga u obližnju bolnicu Pijemont Nevnan.

Beba je kasnije tog dana proglašena mrtvom u bolnici.

Toksikološka ispitivanja su u toku

Tokom istrage, policija je otkrila da je žena uzimala drogu pre nego što je ušla u kadu sa svojim sinom i zaspala.

Majka tinejdžerka je procesuirana i zadržana je u zatvoru okruga Koveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.