NA KLUPU IVE ANDRIĆA STE SE POPELI, BRUKO I SRAMOTO Orlić reagovao na neviđeno divljaštvo opozicije u Skupštini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 13:11

"NA KLUPU IVE ANDRIĆA STE SE POPELI, BRUKO I SRAMOTO" Orlić reagovao na neviđeno divljaštvo opozicije u Skupštini (VIDEO)

Predsednik Skupštine obratio se, pre nego što je pročitao rezultate glasanja o novom ministru privrede, poslanicima dela opozicije koji su pravili buku i ometali rad parlamenta. 

Sramne scene i danas u Skupštini Srbije. Poslanici dela opozicije, koji su izašli iz poslaničkih klupa, ometaju i danas rad parlamenta - prave buku, duvaju u pištaljke, urlaju. Aleksandar Jovanović Ćuta otišao je korak dalje, kada se popeo na skupštinsku klupu.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Skupštine obratio se, pre nego što je pročitao rezultate glasanja o novom ministru privrede, poslanicima dela opozicije koji su pravili buku i ometali rad parlamenta.

Ћита се попео и стоји на скупштинској клупи... еее, то су те вредности из кафане. Јуче ломили све што су стигли, данас се мајмунишу.

Хитно на изборе, како би се лудаци из Парламента пребацили на праву адресу. А за преквалификоване - може кавез у зоолошком врту. pic.twitter.com/XTvn71c998

— Ђорђе Тодоровић 🇷🇸 (@djordjetod91) September 6, 2023

Orlić je kritikovao poslanike i još jednom ponovio da pokušavaju svojim ponašanjem da spreče da majke dobiju pomoć za svoju decu i penzioneri povećanje penzije.

Posebno se obratio Ćuti Jovanoviću koji se popeo na klupu, rečima da treba da ga bude sramota jer se popeo na klupu u kojoj je sedeo Ivo Andrić.

- Gde ste to Jovanoviću? Je l' to na kafanskom stolu stojite tako? Nek vas vidi Srbija ko ste i šta ste... Ne znam da li je uopšte svestan Ćuta Jovanović da ta klupa na koju se popeo i na kojoj je stajao malopre sa obe noge, da je to klupa u kojoj je sedeo Ivo Andrić. Na klupu Ive Andrića ste se popeli, bruko i sramoto jedna. I tu vam i stoji tabla da vas podseti šta ste danas uradili... Danas ste rešili nogama da gazite klupu Ive Andrića. Al' ta bruka i ta sramota samo su vaši - rekao je Orlić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAMNE SCENE U SKUPŠTINI Opozicija donela konopac za vešala! Razvlače ga Ćuta i Srđan! Ćuta napustio Zelenovića VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Sep.2023

Opozicija  koja pravi nerede u Skupštini Srbije već drugi dan donela je konopac za vešala u parlament. Kako se može videti na snimku, poslanici Aleksandar Jovanović Ćuta i Srđan Milivojević razvlače konopac za vešala nasred Skupštine. Poslanici u Skupštini Srbije nastavili su zasedanje raspravom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.