Redžepović se uprkos blokadi obratio u Skupštini – Možete da pištite koliko hoćete, ali u Sandžaku mora da se radi!

Izvor: SandzakPress.net, 05.Sep.2023, 16:06

Redžepović se uprkos blokadi obratio u Skupštini – Možete da pištite koliko hoćete, ali u Sandžaku mora da se radi!

Peto vanredno zasedanje Skupštine Srbije, na čijem je dnevnom redu i rebalans budžeta, u sjenci blokade parlamenta dijela opozicionih poslanika. Početak rasprave obilježio je zahtjev za raspisivanje vanrednih parlamenatrnih i beogradskih izbora. Poslanici dijela opozicije ometali su rad parlamenta ustajanjem sa poslaničkih klupa i duvanjem u pištaljke. To nazivaju blokadom sjednice parlamenta, dok ne dobiju odluku o raspisivanju izbora. Buka je trajala i u toku govora narodnog poslanik Stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << pravde i pomirenja Zaima Redžepovića, koji se nadglasavao sa poslanicima koji ometaju rad parlamenta. “Meni lično ne smeta, možete da pištite koliko god hoćete, možete sa koje god hoćete strane, ja ovdje govorim u ime Bošnjaka i onih ljudi koji se ne plaše ni vaših piskova, ako vas u nečemu sprečavaju to riješite na civiliziran način, a ne ovako. Neka građani sada vide u kakvim mi ovdje uslovima radimo, gdje mi trebamo da se borimo za puteve, željeznicu, aerodrom., dobre bolnice. I kao što vidite uslovi za rad ne postoje, iako to uzurpira jedna manjina. Prije nego nastavim sa govorm želim da vam kažem da možete da pištite koliko god hoćete ali će u Sandžaku morati da se radi. Ovo što vi danas radite je zapravo model šta ćete vi raditi sutra ako budete vlast. Iako neke od vas poštujem – sada mi je jasno šta su vaši planovi. Što se nas – građana Sandžaka i Srbije tiče, izbori su svakako blizu, pa ćemo mi odgovoriti svim ovim silama sa pištaljkama. Vjerujem da svi zajedno možete da ostvarite negdje od 200 do 300 glasova od Priboja pa sve do Novog Pazara”, kazao je Redžepović. Izvor: SANA The post Redžepović se uprkos blokadi obratio u Skupštini – Možete da pištite koliko hoćete, ali u Sandžaku mora da se radi! appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština Srbije usvojila rebalans budžeta za ovu godinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2023, 09:18

Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas rebalans budžeta za ovu godinu, kojim je utvrđeno da ukupno planirani prihodi iznose 1.904 milijarde dinara i veći su za 60,6 milijardi dinara nego što je bilo planirano inicijalnim budžetom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Usvojen rebalans budžeta: Uprkos blokadi opozicije, stižu pomoć i podrška za majke, penzionere, decu, poljoprivrednike

Izvor: 24sedam.rs, 06.Sep.2023

Rebalans je izglasan uprkos pokušajima opozicionih poslanika da spreče rad parlamenta

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.