NA DIVNINIM SUZAMA SREĆU GRADI: Maca podigla haljinu, a Marko... Rođenoj ženi na oči, DUŠU JOJ KIDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA DIVNINIM SUZAMA SREĆU GRADI: Maca podigla haljinu, a Marko... Rođenoj ženi na oči, DUŠU JOJ KIDA!

Ismevali su je da je grbava!

"Zadruzi" uveliko traje haos, i samo se nižu šokovi! Jedna takva scena odigrala se sinoć, nakon što je voditeljka Rada Radenović napustila rijaliti. Učenici su se tada opustili, a Marko Kocić i Maca Diskrecija legli su zagrljeni na krevet, dok je Divna mirno sedela pored njih, slomljena ovim prizorom.

Situacija ne bi bila ni malo strašna da Marko nije grlio Diskreciju, dok je Divna to tužno gledala.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to vreme se Maci porpilično podigla haljina, pa joj se u nekim momentima videle gaće. Ova situacija najmanje se dopala Radi Kikić, koja je prišla Marku i održala lekciju.

- Kako te nije sramota, žena ti sedi pored i gleda. Prestani to da radiš, to nije u redu. Zamisli da se ona zeza tako kao ti - vidno iznervirana Rada je izustila.

Šta se tačno dogodilo pogledajte u videu ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.