Moniku su u bolnici zvali ČUDO OD DETETA, a kada je došla kući, samo je kratko rekla...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moniku su u bolnici zvali "ČUDO OD DETETA", a kada je došla kući, samo je kratko rekla...

Monika K. izašla je danas iz niške bolnice.

Monika K. izašla je danas iz niške bolnice i u prepodnevnim časovima u pratnji roditelja, stigla je u svoju porodičnu kuću u Malči.

Nakon što je ušla u svoj topli dom, sa osmehom na licu, devojčica je kratko rekla:

- Napokon sam kod kuće.

Kako su nezvanično rekli u bolnici, ovu hrabru devojčicu, koja je deset dana bila u rukama otmičara Ninoslava Jovanovića, prozvali su "čudo od deteta".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U Monikinoj kući, danas je poseban dan. Srećni i zadovoljni, što su sa njihovim čedom konačno pod istim krovom, roditelji su za ćerku spremili i lep doček, kao i tortu sa natpisom "Dobrodošla kući".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Monika izašla iz bolnice i stigla kući: Devojčica u zagrljaju uplakanih roditelja, bake i deke, a posebno se obradovala kuci Lei (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2020

Napaćena devojčica, koju je na putu do škole oteo Malčanski berberin, konačno je, skoro mesec dana od tog užasnog 19. decembra, kada je dospela u šake mučitelja, u roditeljskom zagrljaju MONIKA K. (12) iz sela Suvi Do, izašla je danas iz niške bolnice, gde je smeštena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.