Monika izašla iz bolnice i stigla kući: Devojčica u zagrljaju uplakanih roditelja, bake i deke, a posebno se obradovala kuci Lei (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2020, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika izašla iz bolnice i stigla kući: Devojčica u zagrljaju uplakanih roditelja, bake i deke, a posebno se obradovala kuci Lei (FOTO+VIDEO)

Napaćena devojčica, koju je na putu do škole oteo Malčanski berberin, konačno je, skoro mesec dana od tog užasnog 19. decembra, kada je dospela u šake mučitelja, u roditeljskom zagrljaju MONIKA K. (12) iz sela Suvi Do, izašla je danas iz niške bolnice, gde je smeštena 29. decembra, pošto je nakon desetodnevne potrage spasena iz ruku otmičara Ninislava Jovanovića. Devojčicu je u napuštenoj kući u selu Pasjača, pronašao Emil Živić. Napaćena devojčica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koju je na putu do škole oteo Malčanski berberin, konačno je, skoro mesec dana od tog užasnog 19. decembra, kada je dospela u šake mučitelja, u roditeljskom zagrljaju. Ovaj 17. januar je za njenu porodicu veliki dan, jer su posle traumatičnog i veoma stresnog perioda, ponovo na okupu. Devojčica je kući stigla u pratnji roditelja, koji nisu skrivali emocije, a ispred doma su je sačekali baka i deka, kojima su, pošto su ugledali svoju miljenicu, krenule suze. Monika je nasmejana ušla u svoj dom, a posebno se obradovala svom ljubimcu, psu Lei.Pred vama je video-snimak dolaska devojčice kući: Zabranjeno je preuzimanje i embedovanje video-snimka i fotografija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monika Karimanović otpuštena iz bolnice

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2020

Monika Karimanović, 12-godišnja devojčica koju je 20. decembra oteo na putu do škole Ninoslav Jovanović iz Malče, otpuštena je danas sa Klinike za dečju hirurgiju, posle 19 dana oporavka...Devojčica je u pratnji roditelja napustila bolnicu i vratila se svojoj kući u Suvom Dolu...Monika Karimanović...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.