Izvor: Kurir, 19.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović: Vlada Srbije da se izjasni o Fridovim stavovima

BEOGRAD, 19. jula (Tanjug) - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović ocenio je danas da su neprihvatljivi stavovi pomoćnika američkog državnog sekretara Danijela Frida o tome kako Srbija treba da vodi politiku i od Vlade Srbije zatražio da se izjasni o ocenama tog američkog diplomate. Mladenović u izjavi dostavljenoj Tanjugu, reagujući na intervju američkog diplomate "Glasu Amerike", navodi da je "Frid dao javne instrukcije Srbiji u kom smeru treba da vodi svoju politiku".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mladenović na Fridov Intervju: Vlada Srbije treba da se izjasni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2008

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović ocenio je danas da su neprihvatljivi stavovi pomoćnika američkog državnog sekretara Danijela Frida o tome kako Srbija treba da vodi politiku i od Vlade Srbije zatražio da se izjasni o ocenama tog američkog diplomate...Mladenović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.