Mitrovica: Privedena jer je sa srpskom zastavom pošla preko mosta u južni deo grada VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrovica: Privedena jer je sa srpskom zastavom pošla preko mosta u južni deo grada VIDEO

Kosovska policija je oko 14 časova na mostu u Mitrovici zaustavila i privela ženu koja je noseći srpsku trobojku pokušala da pređe u južni deo grada.

Sve se desilo u ranim popodnevnim satima, na mostu preko Ibra. Negde na polovini mosta ova žena je sklopila trobojku kojom je bila ogrnuta, međutim, zaustavila ju je patrola kosovske policije i kako prenosi Kosovo pres, posle kraćeg saslušanja žena je privedena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Rekla je da ne vidi zašto bi nekog provocirala srpska zastava ako albanske zastave, kojima je okićen južni deo grada, ne provociraju nikog, prenosi Kosovo Online.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska policija privela ženu koja je nosila srpsku zastavu

Izvor: Danas, 02.Dec.2019

Kosovska policija je danas oko 14 časova na mostu preko Ibra u Mitrovici zaustavila i privela ženu koja je noseći srpsku trobojku pokušala da pređe u južni deo grada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.