Mitrović izbacio Hrvata iz Kursadžija

Izvor: Blic, 06.Avg.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović izbacio Hrvata iz "Kursadžija"

Željko Mitrović koji je pre nekoliko dana objavio medijski rat Hrvatskoj, već je napravio nekoliko poteza. Na kanalu "Pink music" se više ne mogu čuti prelepe balade Olivera Dragojevića, Džibonija, Nine Badrić i drugih hrvatskih pevača, a svi ljubitelji sitkoma "Kursadžije" više neće moći da gledaju lik Hrvata Hrvoja.

Hrvoje je, s obzirom na novonastale okolnosti, morao da izađe iz učionice i zauvek da napusti razred.

Time je glumac Andrija Kovač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostao bez uloge.

Inače, "Kursadžije" se trude da na jedan šaljiv način prikažu karakteristike svih naroda sa Balkana, pa tako ni lik Hrvoje u serijalu nije baš bio afirmativan. Ipak, Željko Mitrović je odlučio da Hrvate, bar u svojoj emisiji, izbriše sa Balkana.

Kada je muzika u pitanju, muzički spotovi hrvatskih izvođača se ne emituju već tri dana ni na jednoj "Pinkovoj" televiziji, a sledeće nedelje će se znati sudbina hrvatskih pevača koji su potpisali za "Pinkovu" muzičku kuću "City records".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.