Mitrović izbacio Hrvoja iz Kursadžija!

Izvor: S media, 06.Avg.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović izbacio Hrvoja iz "Kursadžija!

“Čistka” Hrvata sa televiziji Pink počela je od – Kursadžija! Iz popularnog serijala nestao je Hrvoje.

U čišćenju hrvtaske muzike, filmova i reklama sa kanala “ružičaste televizije” u svih pet zemalja u kojima se Pink emituje, nestao je i Hrvoje iz “Kursadžije”.

Teško da bi se moglo reći da je Hrvoje bio promoter nečeg što dolazi iz Hrvatske. Mada se trudio da pokaže da je najbolji i najpamteniji “u odeljenju” bio je jednako loš >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << đak kao i sve ostale Kursadžije. Na sve je još najčešće sedeo sam u magarećoj klupi i, kako nije umeo da prihvati šalu stalno se svađao sa srpskim seljakom Milojkom zvanim Gedža, prenosi Puls.

Željko Mitrović: Stostruko ću im naplatiti gubitak jahte!

Srpski pevači: Podržavamo Mitrovića!

Na prodaju zaplenjena jahta Željka Mitrovića! (FOTO)

S obzirom da je, od celog serijala, publika u svih pet zemalja u kojima se emituje program ružičaste televizije najviše volela da gleda baš Hrvoja, najviše štete od ovog poteza će, po svemu sudeći imati sam Pink. I naravno glumac Andrija Kovač koji je ostao bez uloge. Ali gde ima rata mora da bude i neka kolateralna šteta.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović izbacio Hrvata iz Kursadžija

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2011

Čistka Hrvata sa televiziji Pink počela je od – Kursadžija! Iz popularnog serijala nestao je Hrvoje.

Nastavak na medio.rs...

Kolateralna šteta: Hrvoje ostao bez posla u Kursadžijama!

Izvor: Scandal.rs, 07.Avg.2011, 12:23

Ni kriv ni dužan, Andrija Kovač, poznat kao Hrvoje iz humorističkog serijala „Kursadžije“, izgubio je posao kada je njegov lik Hrvata Hrvoja ukinut nakon najnovijeg medijskog obračuna koji vlasnik Televizije „Pink“ vodi sa državom Hrvatskom. Više je nego očigledno da je medijski magnat...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.