Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2020, 13:14

Ministar privrede Srbije Goran Кnežević zakačio pešaka retrovizorom

Ministar privrede Srbije Goran Кnežević imao je jutros, oko 8.00 sati, saobraćajnu nezgodu u Zrenjaninu, na raskrsnici bulevara Milutina Milankovića i Dr Emila Gavrila, dok je vozio privatni automobil, saopštilo je Ministarstvo.

Do nezgode je došlo kada je vozilo, kojim je upravljao ministar Кnežević, retrovizorom zakačilo pešaka (75) koji je zadobio lakše telesne povrede, kako je ustanovljeno prilikom lekarskog pregleda.

Ministar Кnežević je obišao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povređenog zajedno sa njegovom porodicom i izrazio je žaljenje zbog incidenta i nadu da će sa povređenim pešakom biti sve u redu.

Prilikom policijskog uviđaja, ustanovljeno je da svetlosna signalizacija na raskrsnici nije radila, ministar nije imao alkohola u krvi, dok je automobil odvežen na vanredni tehnički pregled.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.