Izvor: Luftika.rs, 01.Sep.2020, 12:58

Ministar Goran Knežević automobilom udario pešaka u Zrenjaniu

Ministar privrede Goran Knežević obišao je osobu koju je jutros u Zrenjaninu zakačio retrovizorom, saopštilo je Ministarstvo privrede.
Knežević je izrazio je žaljenje zbog incidenta i nadu da će sa povređenim pešakom kod kojeg su konstatovane lakše telesne povrede biti sve u redu.
Kako je saopšteno, prilikom policijskog uviđaja ustanovljeno je da svetlosna signalizacija na raskrsnici nije radila, ministar nije imao alkohola u krvi, dok je automobil odvežen >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na vanredni tehnički pregled.
Knežević je jutros oko osam časova u Zrenjaninu, na raskrsnici bulevara Milutina Milankovića i Dr Emila Gavrila, vozeći privatni automobil imao saobraćajnu nezgodu u kojoj je retrovizorom automobila zakačio pešaka starog 75 godina.
Sud potvrdio da na snimku nesreće na naplatnoj rampi fale 2 minuta
Izvor: Tanjug

Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar privrede Srbije Goran Кnežević zakačio pešaka retrovizorom

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2020

Ministar privrede Srbije Goran Кnežević imao je jutros, oko 8.00 sati, saobraćajnu nezgodu u Zrenjaninu, na raskrsnici bulevara Milutina Milankovića i Dr Emila Gavrila, dok je vozio privatni automobil, saopštilo je Ministarstvo...Do nezgode je došlo kada je vozilo, kojim je upravljao ministar...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.