Ministar otkrio da voli novinarke koje lako kleknu, pa se izvinjavao (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2015, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar otkrio da voli novinarke koje lako kleknu, pa se izvinjavao (VIDEO)

TRSTENIK - Srpski ministar odbrane Bratislav Gašić rekao je da "voli novinarke koje lako kleknu" dok je davao izjavu u Trsteniku nakon posjete "Prvoj petoletki namenskoj".

Novinari su čekali ministra za izjavu, a neki od njih, među kojima je i dopisnica B92, čučnuli su kako ne bi bili u kadru dok Gašić govori.

Kada je prišao novinarima, Gašić je upitao da li ih je portparol Ministarstva odbrane držao sve vrijeme napolju, a zatim je, vidjevši >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << novinarku koja kleči, dodao: "Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu".

Primitivnu izjavu jasno su zabilježile kamere i mikrofoni novinarskih ekipa, a ona se ubrzo pojavila na YouTubeu i raširila po društvenim mrežama.

Gašićeva izjava je naišla na brojne osude, među njima i povjerenika Rodoljuba Šabića.

Reagovao je i premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je naveo da je u pitanju sramno ponašanje bez opravdanja. Vučić je najavio i "preispitivanje odgovornosti".

Gašić je uputio je javno izvinjenje dopisnici B92 i srpskoj javnosti zbog skandalozne izjave.

"Želim da se javno izvinim novinarki Zlatiji Labović i srpskoj javnosti zbog mog današnjeg sramnog i skandaloznog ponašanja. Opravdanja na moju izjavu, šta god u ovom trenutku izgovorio, jednostavno nemam", naveo je Gašić.

Kako je dodao, on moli i novinarku B92 i sve građane Srbije da mu "vjeruju da se zbog izjave iskreno kaje".

Гашић: Нема оправдања због мог данашњег срамног и скандалозног понашања. Извињавам се новинарки и српској јавности. Искрено се кајем.

Ministar Gašić je pozvao novinarku TV B92 Zlatiju Labović i lično joj se izvinio na nepromišljenoj izjavi datoj u nedjelju u Trsteniku.

Njegovo izvinjenje objavilo je i Ministarstvo odbrane na zvaničnom Twitter nalogu.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prostakluk ministra Gašića

Izvor: Prva.rs, 07.Dec.2015

Novinari su čekali ministra za izjavu, a neki od njih, među kojima je i dopisnica B92, čučnuli su kako ne bi bili u kadru dok Gašić govori.. Kada je prišao novinarima, Gašić je upitao da li ih je portparol Ministarstva odbrane držao sve vreme napolju, a zatim je, videvši novinarku koja kleči,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.