Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2023, 20:27

Milenijum tim ponovo pod lupom javnosti kao „zaštitno lice ovog režima“

Milenijum tim ponovo je pod lupom javnosti. Košarkaš Vladimir Štimac objavio je da ova firma planira nelegalno kopanje po njegovoj zemlji, što Milenijum demantuje. Novinari koji izveštavaju o ovim temama kažu da firme bliske režimu rade šta hoće, i da će ovakvih primera biti još više, jer Zakon za mnoge investitore ne postoji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

„Nije bilo nikakve eksproprijacije“: Štimac o sukobu sa Milenijum timom

Izvor: Danas, 21.Avg.2023, 19:13

Tokom vikenda nekadašnji košarkaš Crvene Zvezde i reprezentacije Srbije Vladimir Štimac objavio je na društvenoj mreži X, bivšem Tviteru, da radnici Milenijum tima neovlašćeno kopaju po njegovoj zemlji i stavljaju cevi za gasovod, ali i da su pretili njegovom bratu privatnim obezbeđenjem.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.