Milanović odgovorio Vedrani Rudan: Polupismeno, vulgarno piskaralo

Izvor: B92, 10.Feb.2021, 16:11

Milanović odgovorio Vedrani Rudan: "Polupismeno, vulgarno piskaralo"

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je putem svog profila na "Fejsbuku" odgovorio Vedrani Rudan, koja ga je ranije nazvala “potkapacitiranim divljakom”.

On je u svojoj objavi vređao hrvatsku spisateljicu koja je prethodno izjavila da bi hrvatskom predsedniku "bilo najbolje da ostane u krevetu i hrče tamo do kraja mandata".

"Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma. Zoran Milanović, predsednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vreme, jedan od tri najavangardnija zakona o registrovanom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima”, napisao je Milanović na "Fejsbuku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović odgovorio Vedrani Rudan: "Polupismeno, vulgarno piskaralo"

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2021

Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, putem svog Facebook profila odgovorio je Vedrani Rudan koja ga je ranije nazvala "potkapacitiranim divljakom".

Nastavak na Nezavisne Novine...

"Polupismeno, vulgarno piskaralo": Milanović nije čekao mnogo da odgovori Vedrani Rudan na kritike

Izvor: Blic, 10.Feb.2021

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović na Fejsbuk profilu obrušio se na pisca i blogerku Vedranu Rudan, koja ga je u razgovoru za N1 nazvala "divljakom koji nije ništa učinio za Hrvatsku".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.