Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2023, 09:57

Milanović najpozitivniji političar u Hrvatskoj, sa 17 odsto podrške

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i dalje je, kao i u protekle dve i po godine, prvi na listi najpozitivnijih političara sa 17 odsto podrške i zabeleženim rastom od jedan odsto u odnosu na prethodni mesec, pokazalo je istraživanje CRO Demoskop za avgust.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hrvati baš vole Milanovića

Izvor: B92, 11.Sep.2023

Zagreb -- Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i dalje je, kao i u protekle dve i po godine, prvi na listi najpozitivnijih političara sa 17 odsto podrške...Milanović je, prema rezultatima ispitivanja javnog mnenja, takođe ztabeležio i rastom od jedan odsto u odnosu na prethodni mesec...Prema istraživanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.