Mihajlovićeva sa predstavnicima Transnafte o izgradnji naftovoda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 14:41

Mihajlovićeva sa predstavnicima "Transnafte" o izgradnji naftovoda

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović, razgovarala je danas sa v. d. direktora "Transnafte" Bogdanom Kuzmanovićem o tekućim projektima izgradnje naftovoda i skladišta naftnih derivata, kao i planiranim investicijama ove kompanije.

"Vrata Ministarstva su vam otvorena i nadam se da će saradnja biti i bolja nego što je bila u prethodnom periodu, bilo da je reč o izradi novih propisa, do onog što je za nas najvažnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tema, a to su investicije", rekla je Mihajlovićeva.

Kuzmanović je informisao potpredsednicu Vlade i njen tim o svim aktuelnim projektima "Transnafte" i planiranim investicijama, uključujući i potencijalna ulaganja u cilju obezbeđivanja novih pravaca snabdevanja naftom.

Jedna od tema sastanka bio je i prenos vlasništva za deo naftovoda kod Novog Sada, koje je gradio JP "Srbijagas", u okviru izmeštanja gasovoda i naftovoda koji su se nalazili u zoni auto-puta E- 75.

Takođe, razgovarano je i o potrebi otpočinjanja pregovora o novom kolektivnom ugovoru u ovom preduzeću, s obzirom na to da aktuelni ističe početkom 2021. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kredit Srbijagasu – naduvane cifre ili samo politički sukob

Izvor: Danas, 30.Nov.2020

Dok se nadležna ministarstva javno ne izjašnjavaju o odluci Vlade da sa zasedanja Skupštine Srbije povuče Predlog zakona o davanju garancija Javnom preduzeću "Srbijagas" za dobijanje kredita za izgradnju deonice gasovoda "Turski tok" kroz Srbiju, sagovornici Danasa smatraju da je reč o svojevrsnom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.