Mihajlović: Vlada o Babićevoj ostavci kada to dođe na red

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Vlada o Babićevoj ostavci kada to dođe na red

Potpredsednica vlade Srbije i ministarka građevinarstva Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će vlada razgovarati o ostavci v.d. direktora Koridora Srbije Zorana Babića kada to "dođe na red".

Na pitanje novinara zašto do sada nije konstatovana Babićeva neopoziva ostavka i šta će biti sa njim, Mihajlović je rekla da jeste posao vlade da se pozabavi tim pitanjem, ali da treba imati u vidu da on nije ni optužen niti osumnjičeni, kao i da je za vreme njegovog mandata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pušteno više od 100 kilometara autoputeva.

Dodaje da se, ipak, dogodila tragedija u saobraćaju u kojoj je jedna žena izgubila zizvot.

"Predsednik Srbije je to komentarisao i u pravu je, to jeste posao Vlade Srbije i svih nas i verujem da ćemo onog trenutka kada to dođe na red, sesti i razgovarati i o ostavci vd. direktora Koridora Srbije. Verujem da će ministri imati u vidu da je za vreme mandata Babića pušteno više od 100 kilometara auotputeva", navela je Mihajlović.

Kako je rekla, sve dok vlada ne bude razgovarala o Babićevoj ostavci on će biti v.d. direktora Koridora Srbije.

U nesreći koja se dogodila 31. januara na naplatnoj rampi Doljevac, na autoputu Niš-Leskovac, poginula je Stanka Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca, dok je Babić povređen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: O ostavci Babića kad za to dodje vreme, u njegovom mandatu izgradjeno 100 km autoputa

Izvor: Beta, 17.Dec.2019

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Vlada Srbije razmatrati ostavku v. d. direktora Javnog preduzeća "Koridori Srbije" Zorana Babića kada za to dodje vreme. "Vlada će razmatrati ostavku Zorana Babića, ali pri tome moramo imati...

Nastavak na Beta...

Mihajlović: O ostavci Babića kad za to dođe vreme

Izvor: Blic, 17.Dec.2019

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas da će vlada razgovrati o ostavci v.d. direktora Koridora Srbije Zorana Babića kada to "dođe na red".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.