Micić: Ova pobeda je za sve nas, naučili smo iz poraza

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić: Ova pobeda je za sve nas, naučili smo iz poraza

Micić: Došli su ovde sa velikim očekivanjima, ali to je sve normalno za naš posao - nekad pobediš, nekad izgubiš. Mi smo izvukli pouke iz prethodne utakmice i mislim da smo danas bili spremniji od SAD Srpski košarkaš Vasilije Micić rekao je da je srećan zbog pobede protiv SAD i istakao da je njegova ekipa naučila dosta iz poraza i da je danas odigrala dobar meč.- Srećni smo što smo pobedili... Izgubili smo težak meč protiv Argentine i ova pobeda je za sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nas. Stvarno smo dali sve od sebe. Najvažnije je u životu učiti iz poraza, mislim da smo mi naučili i da smo odigrali dobro - rekao je Micić za Radio-televiziju Srbije.PROČITAJTE JOŠ: Bogdanović: Ne dobija se Amerika svaki dan (VIDEO) Košarkaški Srbije pobedili su danas SAD sa 94:89 u razigravanju od petog do osmog mesta.- Oni su ušli demotivisano u meč. Verovatno su i oni bili indisponirani zbog poraza, verovatno su i oni očekivali da igraju finale sa nama... Dobro smo kontrolisali drugo poluvreme kada smo očekivali njihov povratak, te smo meč priveli kraju kako treba - rekao je Micić.PROČITAJTE JOŠ: PAO JE DRIM TIM: Srbija ostvarila utešnu pobedu nad Amerikom Micić je potom na konferenciji za novinare kazao da Amerikanci evidentno nisu bili potpuno spremni za meč.- Došli su ovde sa velikim očekivanjima, ali to je sve normalno za naš posao - nekad pobediš, nekad izgubiš. Mi smo izvukli pouke iz prethodne utakmice i mislim da smo danas bili spremniji od SAD.- Pre turnira su mnogi mislili da će se ove dve ekipe sastati u finalu, što je po kvalitetu bilo i realno da se desi. Nažalost, nismo odigrali najbolje protiv Argentine... Srećan sam što smo pokazali reakciju. Zaslužili smo da pobedimo - dodao je srpski plejmejker.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Micić: Ova pobeda je za sve nas, naučili smo iz poraza

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Sep.2019

Srpski košarkaš Vasilije Micić rekao je da je srećan zbog pobede protiv SAD i istakao da je njegova ekipa naučila dosta iz poraza i da je danas odigrala dobar meč..."Srećni smo što smo pobedili.. Izgubili smo težak meč protiv Argentine i ova pobeda je za sve nas. Stvarno smo dali sve od sebe....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.