Mesić dao premijerki trojku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2009, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesić dao premijerki trojku

ZAGREB - Za dosadašnji rad vlade hrvatski predsednik Stjepan Mesić danas je dao "trojku" premijerki Jadranki Kosor, rekavši da je zadovoljan njenim radom na području spoljne politike, a da je za unutrašnjopolitičke probleme dobro što su identifikovani.

Mesić je u obraćanju novinarima posle susreta s građanima, podržao novi predlog zakona o pravima hrvatskih veterana, rekavši da je bilo krajnje vreme za podvlačenje crte i uvođenje više reda.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ponovio svoj stav da treba objaviti registar veterana, jer je cifra veterana prevelika.

U komentaru na vladin predlog osnivanja komisije za praćenje mera za borbu protiv korupcije, Mesić je rekao da nije uveren da će komisije koje će pratiti borbu protiv korupcije biti uspešne, podsetivši na pravilo "kad želiš da se nešto ne sprovede, onda se formira komisija".

On je naglasio da je najbitnije da institucije rade svoj posao.

Rekavši da o jučerašnjem protestu pristalica pevača Marka Perkovića Tompsona, čije koncerte "krasi" ustaška ikonografija, pred švajcarskom ambasadom nema šta da kaže, Mesić je ponovio da se ne slaže sa slanjem protestne note Švajcarskoj zbog trogodišnje zabrane ulaska Tompsona u tu zemlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.