Izvor: Piplmetar.rs, 01.Apr.2024, 21:31

Melina prilikom selidbe krišom iznela milionski nakit i vrednosti?! Oglasio se Haris Džinović

Foto: A. Nalbantjan

Pevač Haris Džinović oglasio se za Telegraf.rs povodom priča da je Melina prilikom odlaska iz milionske vile u kojoj su zajedno živeli odnela i određene vrednosti, poput nakita koji joj je mahom on, navodno, godinama kupovao.
On kaže da o tome, trenutno, ne može mnogo da kaže.
Ne mogu da otkrivam, niti znam šta je odnela, niti hoću da pričam na tu temu. Pa nemamo zajednički sat, pa da nam je zajednički sat odnela. Nisam rekao uopšte da je odnela krišom, niti sam rekao šta je i kako odnela, otkud ja znam da li je ili nije, nemam pojma. Svakako ne znam, nisam ja vodio računa o bilo kakvom nakitu, bilo čemu. Ništa ja od toga nisam rekao, apsolutno ništa – rekao...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.