Megan Foks rodila sina Nou

Izvor: Blic, 18.Okt.2012, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Foks rodila sina Nou

Megan Foks i njen suprug Rajan Ostin Grin saopštili su da su postali roditelji dečka koga su nazvali Noa.

Glumica se porodila 27. septembra, ali je par sve do sada brižljivo krio ovu informaciju od medija.

Megan se juče oglasila na svojoj zvaničnoj "Fejsbuk" strani kako bi preduhitrila medije da umesto nje srećne vesti podele sa njenim faovima.

"Presrećni smo zbog ovih prvih par srećnih nedelja, a ja sam želela da ovo podelim sa vama pre bilo koga drugog. Rodila sam našeg sina Nou Šenona Grina 27. septembra i mogu da kažem da je on srećan, zdrav i savršen", napisala je glumica.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Megan Foks rodila sina Nou

Izvor: medio.rs, 18.Okt.2012

Megan Foks i njen suprug Rajan Ostin Grin saopštili su da su postali roditelji dečka koga su nazvali Noa.

Nastavak na medio.rs...

Porodila se lepotica Megan Foks!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Okt.2012

Iako se porodila 27. septembra, seksi glumica Megan Foks je tek juče objavila zvanično da je na svet došao Noa. Čestitamo!..Američka glumica Megan Foks (26), koja je u braku sa nekadašnjom zvezdom serije "Beverli Hils" - Brajanom Ostinom Grinom juče je objaviša da je još u septembru rodila svoje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.