Marku Đuriću kosovska policija zabranila ulazak na Kosovo

Izvor: Blic, 01.Jul.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marku Đuriću kosovska policija zabranila ulazak na Kosovo

Leposavić - Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije, Marku Đuriću, kosovska policija je danas na prelazu Jarinje zabranila ulazak na teritoriju pokrajine.

Đurić se trenutno nalazi na prelazu Jarinje i trebalo bi ovim povodom da da izjavu medijima, javlja Tanjugov dopisnik sa lica mesta.

Pročitajte još Kancelarija za KiM: Oficiru za vezu zabranjen ulazak na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kosovo Vulinu i danas zabranjen ulazak na KiM

Đurić je danas u Banjskoj trebao da položi kamen-temeljac za zgradu sa 12 stambenih jedinica, površine od po 41 kvadrata, koju finansira Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Đurić je trebalo da poseti Zvečan, Rudasko-metalurški kombinat Trepca, gde je trebao da se susretne sa rukovodstvom kombinata i na kraju posete Kosovu razgovara i sa predstavnicima Srba sa severa Kosova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Sramno obrazloženje KPS

Izvor: B92, 01.Jul.2014

Leposavić -- Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije, Marku Đuriću, kosovska policija je danas na prelazu Jarinje zabranila ulazak na terotoriju pokrajine...Đurić je ocenio da se radi o flagrantnom kršenju sporazuma, nepošovanju dogovora o slobodi kretanja i kršenju svih principa...

Nastavak na B92...

Đuriću zabranjen ulazak na Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2014

Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije, Marku Đuriću, kosovska policija je danas na prelazu Jarinje zabranila ulazak na teritoriju pokrajine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Đuriću zabranjen ulazak na Kosovo!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2014

- Današnji pokušaj sprečavanja ulaska predstavnika Kancelarije za Kosovo i Metohiju na teritoriju AP Kosovo i Metohiju je flagrantno kršenje Sporazuma Beograda i Prištine i nepoštovanje dogovora o slobodi kretanja i kršenje svih principa koji su dogovoreni za ovu tematiku - izjavio je direktor...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.