Marković: Finansiranje nevladinog sektora će biti jedinstveno uređeno

Izvor: Beta Video, 30.Okt.2011, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Finansiranje nevladinog sektora će biti jedinstveno uređeno

BEOGRAD - Ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković: Finansiranje nevladinog sektora će biti jedinstveno uređeno (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković: Političke stranke nevoljno pristaju na promene koje njih same ograničavaju

Izvor: Beta Video, 30.Okt.2011

BEOGRAD - Ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković: Političke stranke nevoljno pristaju na promene koje njih same ograničavaju (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Uređivanje budžetskog finansiranja NVO

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2011

Ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković najavio je da će vladinom uredbom prvi put na jedinstven način biti uređeno finansiranje nevladinog sektora iz budžeta i otklonjene sve sumnje i zloupotrebe ako ih je bilo. U izjavi ageniciji Beta, Marković...

Nastavak na Vesti-online.com...

Marković: Smanjiti uticaj partija

Izvor: RTS, 30.Okt.2011

Celovita reforma političkog sistema je neminovna i ona podrazumeva drugačiji sistem odgovornosti i smanjenje uticaja političkih partija, rekao je ministar Milan Marković...Ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković ocenio je da je neminovna celovita...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.