Marijanino telo pronađeno u Dunavu, suprug osumnjičen za ubistvo, a obdukcija SADA pokazala UZROK smrti?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijanino telo pronađeno u Dunavu, suprug osumnjičen za ubistvo, a obdukcija SADA pokazala UZROK smrti?

Žena juče sahranjena

Nastavnica likovnog u OŠ "Miroslav - Mika Antić" u Futogu, Marijana Grahovac (40), čije je telo nađeno u Dunavu posle jednomesečne potrage, sahranjena je juče u rodnom Jasenovu.

Pročitajte i:

Sahrani je prisustvovalo par stotina ljudi, mahom rodbine, prijatelja i kolega iz Novog Sada, gde je živela sa suprugom Zoranom (45), koji je osumnjičen da ju je pre mesec dana bacio u Dunav sa novosadskog Mosta slobode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Marijanino telo, za kojim se tragalo od 23. februara, našli su ribari u sredu, 21. marta, u Dunavu kod Sremskih Karlovaca. Obdukcijom je tek nakon dva dana potvrđen njen identitet, posle upoređivanja papilarnih linija žrtve iz Dunava i Marijaninih otisaka prstiju koji su bili u sistemu MUP-a.

Podsetimo, Zoran Grahovac, inače profesor u srednjoj mašinskoj školi, kobne večeri je pozvao policiju i prijavio da je Marijana nakon svađe u povratku kući zatražila da on zaustavi automobil na Mostu slobode i skočila preko ograde u Dunav.

Nedugo zatim uhapšen je pod sumnjom da je suprugu gurnuo sa mosta, a Više javno tužilaštvo mu je, pod sumnjom da je počinio teško ubistvo, u petak 23. marta produžilo pritvor za još 30 dana da bi sprečilo eventualan uticaj na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Kako je ranije izveštavano, u automobilu Grahovaca su navodno nađeni tragovi krvi nesrećne žene, a snimci kamera na mostu nisu otkrili šta se tamo tačno dogodilo, pošto se na njima video samo automobil koji se zaustavlja, ali ne i šta se dešava.

Prema još nepotvrđenim informacijama do kojih je "Blic" došao, obdukcioni nalaz Marijaninog tela pokazao je da je do smrti došlo utapanjem, te da na telu nisu uočeni tragovi povreda, mada postoje indicije da je Zoran ranije tukao i psihički zlostavljao suprugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.